[VIDEO] SLEP I HRABAR : Zrenjaninac primer za ceo svet

Slavoljub Epifanić je Zrenjaninac sa energijom na kojoj bi mu mnogi pozavideli. Iako je pre više od 15 godina ostao bez vida, svakodnevnim životom i optimističnim pristupom, želi da dokaže svima koji dele njegovu sudbinu da je život u mraku moguć.slavoljub epifanic aleksandar solomon whitecaneroad [VIDEO] SLEP I HRABAR : Zrenjaninac primer za ceo svet

Osim što se slep oženio i dobio dvoje dece, Slavoljub se redovno koristi računarom, bavi jogom, planinarenjem, ninđutsuom, a oni koji su kod njega došli na masažu imaju sa istu samo reči hvale.

Nedavno je sa prijateljem Aleksandrom, koga je upoznao na Joga meditacijama, došao na ideju da proputuju stopom svet.slavoljub epifanic aleksandar solomon whitecaneroad 002 [VIDEO] SLEP I HRABAR : Zrenjaninac primer za ceo svet

– Alekandar mi je ideju predložio, razmislio sam par dana, pozvao ga i rekao : Ideja mi zvuči odlično, ajde da je sprovedemo u delo, govori Slavoljub.

Putem sajta IndieGoGo pozvaćemo sve dobre ljude da nam pomognu i ponuditi im nešto zauzvrat, našu majicu, uslugu masaže i slično. Bićemo im zahvalni i zabavni gosti, završava kroz osmeh Slavoljub.

O tome na koji način će ovaj energični spoj mladosti i iskustva, protkan velikom dozom optimizma ostvariti svoj cilj, pogledajte u video snimku čije je snimanje trajalo skoro mesec dana.

Izvor: ilovezrenjanin.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *