O nama

Možda smo se slučajno sreli i možda slučajno odlučili da se upustimo u ovu avanturu. Sada, ukoliko slučajnost i dalje postoji, nadamo se da će nam pomoći da realizujemo ideju i snimimo dobar film. Plan je da krenemo na put tokom septembra i vratimo se u Srbiju mesec dana kasnije.

Ovim filmom bismo želeli da podstaknemo SVE LJUDE (sa invaliditetom ili bez) da žive slobodno i uživaju u životu.

Jer, na kraju, nećeš se sećati vremena koje si proveo radeći u kancelariji ili koseći travnjak.
Popni se na tu prokletu planinu.Jack Kerouac

Slavoljub Epifanić

Rođen u Farkaždinu 1966. godine. Nekada profesionalni sportista i kungfu šampion, sada učesnik na takmičenjima slepih u atletici (u bacačkim disciplinama) i plivanju, i osvajač zlata u istim. Vid je izgubio greškom lekara za manje od dva dana. Profesionalno se bavi masažom i živi od svog rada, oženjen je i ima dvoje dece. Pronalazi vreme i za rad na sebi, prati seminare getštalta i silva metoda, ali stiže i da planinari, da se bavi streličarstvom, vodi autorske emisije na radiju i, kao tonac, volontira na EBI televiziji. Radi i kao instruktor masaže i kao volonter-instruktor obuke za rad na računaru za slepe i slabovide. 2008. godine bio je dobitnik Nagrade Grada Zrenjanina, a njegov grad ga proglašava i za najboljeg sportistu sa invaliditetom 2009. godine. Slavoljub je prvi slepi planinar koji je osvojio Šiljak (1571m), najviši vrh Rtnja (jedne od najtežih planina u Srbiji, u zimskim uslovima), a još jedan podvig pravi osvajanjem Musale, najvišeg vrha Balkana (2750m)… Sada, kao i uvek, spreman je za nove izazove. 

Aleksandar Solomun

Rođen u Zrenjaninu 1986. godine. 2010. diplomirao na odseku Menadžment za poslovne komunikacije  (i time se verovatno nikada neće baviti). Radio voditelj u penziji, freelancer, voice over artist, trenutno oficijalni glas radija Signal i kamerman-volonter u EBI TV. Piše i izvodi slam poeziju, stopira, fotografiše, snima, radi ono što voli, ali i ono što mora. 

Predrag Pavlov

Rođen 1984. u Zrenjaninu. Detinjstvo proveo u mirnoj banatskoj varošici Novi Bečej. 2008. Odlazi u Oradeu (Rumunija) kao EVS volonter i dobija Youth pass. 2009. Diplomirao na Tehničkom fakultetu, zvanje “Diplomirani inženjer informatike”. Shvata da su mu ljubav fotografija i video, posebno postprudukcija. Polaznik je raznih obuka i kurseva dizajna, fotografije i videa. Radno iskustvo započinje u NVO, prelazi u privatni sektor. Trenutno volontira u međunarodnoj EBI TV stanici kao montažer. Izazovi su ono što ga pokreće i potpisao je ugovor za najveću svetsku kompaniju za prekookeanske brodove RCCL za poziciju “Broadcast Technician” (televizijski tehničar).

Igor Bogunović

Rođen 17.04.1986. u Zrenjaninu. 2005. godine završio srednju muzičku školu Josif Marinković, instrumentalni smer – gitara. Nakon srednje škole svirao u nekoliko lokalnih bendova I nastupao sa jazz sekcijom muzičke škole. 2011. godine upisuje se na fakultet za kreativne medije “SAE institute” u Beogradu, odsek za audio produkciju. 2014. godine završio studije prvog stepena iste kao diplom. bačelor umetnosti prve klase (bachelor of art with firs class honors) u audio produkciji. Radi kao freelancer u oblasti audio produkcije i komponuje, svira i snima muziku za različite sadržaje.

Milan Milićev

Od početka srednje škole bio je zainteresovan za dizajn, a kasnije se i odlučio da se skoncentriše na usavršavanje znanja u Photoshop-u, na kom i danas radi. Na početku fakultetskih studija sam se okrenuo web dizajnu, web razvoju, a zatim i izradi web sajtova, što mi je postalo glavno zanimanje i izvor prihoda. Kasnije je završio i Master studije na smeru Informacione tehnologije. Jedan od  dugoročnih ciljeva jeste promocija Interneta u Zrenjaninu, kao i postavljanje Zrenjanina na Internet mapu Srbije. Zato je 2011. godine bio jedan od organizatora i predavača na prvoj Internet konferenciji u Zrenjaninu 9-Links na kojoj je držao predavanje na temu ,,QR kod – Zrenjanin kroz prozor vremena“. Sledeće godine je takođe bio u organizaciji Internet konferencije Webiz, gde je držao predavanje ,,Augmented Reality – The Next Big Thing“. Trenutrno radi na poslovima izrade web sajtova, optimizacije za pretraživače, Internet marketinga, fotografije i poslovima upravljanja i razvijanja web projekata.

Dragan Mitrić

Rođen u Zrenjaninu 1987. godine. Završio Filološki fakultet u Beogradu, smer holandski jezik i književnost. Trenutno radi kao freelance prevodilac za holandski i engleski jeziki i kao sudski prevodilac za holandski jezik. Davno se zakleo da nikad neće nositi kravatu i odelo, što ga ne sprečava da prevodi od kuće u donjem vešu za ljude u odelima – od nečega se mora živeti. Specijalnost su mu poslovni, pravni, administrativni, IT, i industrijski prevodi. U vreme pisanja ove biografije završio prevod obimne tužbe na holandski jezik i traži nove projekte na kojima bi radio. Hobiji su mu klasična književnost, dobri filmovi, putovanja i uživanje u svim vrstama duvana.